Jul 19, 2007, 3:58 PM

Две половини 

  Poetry
565 0 9

Понякога... само понякога
думите просто ме смазват
и по-мъчително от всякога
за илюзиите ми ме наказват.


Разделена съм на две половини -
едната с теб е мила и добра,
но не вярвай на очите ми наивни -
другата е тъмната страна.


Първата - храни я със любов,
втората - посипвай я със прах.
Но недей да мислиш, а бъди готов -
и с двете ще извърша грях.


Понякога в живота съм незрима,
друг път паря във очите ти,
понякога съм нежна и ранима,
а после се оглеждам в сълзите ти.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??