Две движещи се сенки,
хванати за ръка.
Момче и момиче,
тръгнали в нощта.
Луната огрява пътя им.
Звездите сякаш им шепнат.
Вятърът разделя пръстите им,
но те няма да се пуснат.
Две движещи се сенки,
хванати за ръка.
Момче и момиче,
тръгнали в нощта.
Очите им говорят.
Устните мълчат.
Ръцете им се молят,
умовете им шептят.
Две движещи се сенки,
хванати за ръка -
Времето и Любовта,
неразделни на света.
© Джули All rights reserved.