Dec 30, 2017, 1:20 PM

Две стрели 

  Poetry » Love
277 0 1

Две стрели
два вкрстени погледа
знаев дека тоа се вика хемија
магија на парче стакло
чудесни очи и моите солзи
сакам со зборови да те однесам до небото
сакам да бидам мала грда мушичка
што кришум ќе долета во твојата соба
две стрели, два погледа, една љубов
работи што добро ги познавам.

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравление за цялото ти творчество,Саня!Щастлива Нова Година!
Random works
: ??:??