May 13, 2014, 9:21 PM

Дъхът ти се смесва със моя 

  Poetry » Love
756 1 4

 

 

ДЪХЪТ ТИ СЕ СМЕСВА СЪС МОЯ

 

Дъхът ти се смесва със моя.
В очите ти... има ме. Да.
Не тръгвай със мен след завоя.
Нека ти бъда мечта.

 

Не искам да виждаш сълзите.
От толкова нежност боли.
Върви си.
Любов ли е, питам,
когато ме гледаш или

 

желание скрито, нескрито
и аз не знам за какво.
Пръстите наши се вплитат...
Дъхът ти до мойто ухо

 

гъдилка и нежно ме гали.
Настръхвам при допира - твоя.
С очи всичко с теб сме си дали.
Дъхът ти се смесва със моя.

 

 

 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??