Aug 7, 2007, 11:15 PM

Дъжд 

  Poetry
698 0 9

Вали дъждът - сълзите му са хладни .
Въздиша нажеженият асфалт.
Дъждът вали  -  за мъката му жадни
дърветата се будят и шумят.
Небето плаче - със сълзи измива
натрупаната улична тъга ,
а след това  през облаците сиви
се втурва многоцветната дъга...

© Невяна Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??