Sep 27, 2012, 10:59 AM

Дъждовна обич 

  Poetry » Love
654 0 0

Любима, погледни навън, дъждът вали,

как чукат капките в стъклото,

будна си,  кажи,  нали,

колко топло и приятно е в  леглото.

 

Събуди се!  Чуваш ли, ела!

Обгърни ме със желание,

на Купидон подвластната стрела 

да превърне радостта в стенание.

 

Разтвори си повече бедрата,

притисни ме силно със ръце,

желая страстно в тъмнината 

да галя твоите гърди с лице.

 

Играй под мен ти своя танц чудесен,

превръщай в лудост мойта страст,

стенанията си - в нежна песен,

мига върховен - във екстаз.

 

Имам те, и още толкова те искам,

дотолкова, че чак боли,

душа в душата си притискам,

а навън така, така вали.

 

 http://www.vbox7.com/play:db07ef9e

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??