Dec 1, 2008, 12:21 AM

Дъждовни устни 

  Poetry » Other
1047 0 28
Дъждовни устни



Една малка дъждовна капка ми донесе спомен.

Втората ми прошепна молитва благословена.

Третата ми отвори очите за света огромен.

Четвърта, пета, шеста... и аз съм обновена...



Имам вкус на устни дъждовни...

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??