Jan 8, 2008, 12:03 PM

Дъще моя 

  Poetry » Other
1662 0 15
 
Дъще моя, дългокоса,
черноока, светлолика,
стройна си като тополка,
тънка като трепетлика.
Вятърът в косите ти играе,
свива ги на букли тъмнокоси,
слънцето в очите ти желае
да запали пламък, носиш
белези от мойта младост,
в теб бушуват хиляди въпроси.
Ти си мойта светла радост,
дъще моя, тъмнокоса.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??