8.01.2008 г., 12:03 ч.

Дъще моя 

  Поезия » Друга
1658 0 15
 
Дъще моя, дългокоса,
черноока, светлолика,
стройна си като тополка,
тънка като трепетлика.
Вятърът в косите ти играе,
свива ги на букли тъмнокоси,
слънцето в очите ти желае
да запали пламък, носиш
белези от мойта младост,
в теб бушуват хиляди въпроси.
Ти си мойта светла радост,
дъще моя, тъмнокоса.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??