Dec 21, 2011, 8:56 AM

Дзън, дзън, дзъъън! 

  Poetry » Other
1018 0 3

Навсякъде примигват чудно светлинките,
нашепват тихичко за идващата свята нощ.
И тук, на таз земя чудата, под звездите,
един празник ще разгърне силната си мощ.

 

Дори подаръкът желан да не получим,
дори тъгата в нас за миг да не се спре,
да сме по-добри създания ще се помъчим
и с гирлянда жарка злото ще възпрем.

 

Духът на Коледа е смайващо всесилен.
Вселява се в душата на всеки един от нас.
Прави  погледът ни детски и невинен,
превръща ни в добряци не за ден и час.

 

И нека таз година той не ни подмине.
Да влезе плавно през комина ни нощес.
И  неговата сила никога да не премине,
над делата ни да сложи той превес!

© Цуци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??