Jun 14, 2015, 12:20 PM

Е 

  Poetry » Phylosophy
370 0 0

                                                                     не пише стихове

 

                                                                      римува чувства

 

                                                                  провесва думи като

 

                                                                               г р о з

                                                                                  д о

                                                                                    в

                                                                                    е

 

                                                         

 

                                                                              а сокът

 

                                                                            на лозата

 

                                                                                    е

 

                                                                               душата

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??