Apr 20, 2013, 8:52 PM

Е! 

  Poetry » Other
549 0 13

Е!

 

Късмет е да намериш цвят,
пристъпвайки в градината
на разцъфтелите си чувства,
и в него да е целия ти свят,
а да го запазиш е изкуство.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??