May 26, 2021, 12:33 AM

Един акро-портрет 

  Poetry » Аcrostis
370 0 1

Една сърцатост
Мигом сгрява и дивѝ
И вдъхновява

 

Една усмивка
Мигновена — искрена
И съкровена

 

Един възторжен
Миг безкрайно рее се
И въжделее

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??