May 25, 2006, 2:03 PM

ЕДИН КУПЛЕТ 

  Poetry
1229 0 7
            ЕДИН КУПЛЕТ

Отвьд реалност - небосвод превзет,
от сто слънца сьбрани в две очи,
а двете те - в един куплет,
скрит от теб, далече да звучи...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??