Oct 29, 2008, 9:06 AM

Един момент, не на български 

  Poetry » Love
574 0 3
Нима и теб ще усетя същия,
и теб, който не знаеш български,
и няма как словата ми преценени
да те подклаждат с изрази доукрасени.

А ти, който се смееш с друг акцент,
кажи ми как, от три часа с мен,
два преминаха в смях, не целувки?
На любовта не пречат май езици чужди.

Любов ли казах? Не, не се подсмихвай.
От тебе няма нищо  да поискам.
Бъди просто един чуждоезичен момент,
а аз ще запомня всички секунди от теб.


29. 10. 2008 г.
гр. Пловдив


На Ози :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??