Jun 10, 2021, 11:41 PM

Един последен живот 

  Poetry
244 0 1

Един  последен  живот

 

Един последен живот ли

имам сега? Писнало ми  

е от тези неща. Да гледам

как ме мачкат през ден-два

и да се разстройвам от това.

 

Вече не знам кой съм

аз. Дали съм този който

яде бой  през час или ще ме

изхвърлят от нас без да ми

кажат  нито един глас.

 

Какво да направя сега?

Вечно ли ще съм наказан от

света? Много ми е късен  този

срок и затова имам  един последен 

живот.

 

Автор:Захари Първанов

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??