Apr 11, 2007, 6:00 PM

Един въпрос 

  Poetry
629 0 1
 

Решавам, че без теб ще съм добре,

но след малко пак при тебе идвам.

Край! Това ли искаш? Остави ме на мира.

Не взе ли всичко, което искаше?

Нямам какво да ти дам. Отивай си!

Достатъчно с мен се забавлява...

Начина, по който се държиш с мен ме вбесява.

Приятелко, моля те, кажи, как да спра това?

Дано тя с теб постъпи така,

както ти със мен и да разбереш,

че любовта е равна на болка и тъга.

Сега един въпрос ще те измъчва:

„Това ли беше любовта?"

Ще страдаш, както страдах аз...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??