May 8, 2008, 8:46 PM

Единствени 

  Poetry » Other
838 0 9
       ЕДИНСТВЕНИ

                    az & abdul


Блести вселена в златния ти смях...
Не го пленявай в тебе, моя мила...
Че вечен
пленник на Съдбата бях,
преди да чуя нежната му сила.


                   Жадуват го и облаците бели,
                   сгушени те чакат в ранен час...
                   Усмихвай се! И птици полетели,
                   влюбено ще чуруликат в нас.


Пък нека слънцето да ти завижда –

по-ярко светят твоите усмивки...

С лъчи да се опитва да зазижда

смеха от устните ти пивки...


                 Целувам те! И отвори очички...
                 за да засвети този мрачен ден.
                 Света дарявай с твоя смях... и всички,
                 но с устните изгаряй... само мен.

© Адриана Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??