Jan 7, 2015, 11:07 PM  

Една жена 

  Poetry » Other
426 0 4

Във полусянката отсреща
миражен образ се яви
и разсъблече свойте дрешки,
и светлината угаси.

И в късна нощ пред мен изтлява
все този образ, сякаш дим.
Една жена ме съблазнява
и мракът ставаше видим.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??