7.01.2015 г., 23:07 ч.  

Една жена 

  Поезия » Друга
432 0 4

Във полусянката отсреща
миражен образ се яви
и разсъблече свойте дрешки,
и светлината угаси.

И в късна нощ пред мен изтлява
все този образ, сякаш дим.
Една жена ме съблазнява
и мракът ставаше видим.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??