Aug 14, 2009, 11:35 AM

Една любов 

  Poetry » Love
569 0 0

Една любов


Една сълза на бледото лице,

събрала животи и любови на едно сърце.

Една тлееща душа,

кристално-чиста, във единствена сълза.

И две души, бродещи във вечността,

търсещи покоя в любовта,

поспрели във омая на цвета,

изпепелени в огъня на жарта

и през пръстите, в студа стаени,

прокрадват се с цвета,

                  от вика си възродени.

Една любов...

измъчена и толкова голяма,

броди с тези две души през вечността.

Скършила покоя в своята тъга.

И две души...

              в една застинала сълза.

 

© Ванина Константинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??