Една стена съборихме,
събрахме материал за други сто.
Старателно ги боядисахме в небесносиньо,
а в центъра им сложихме стъкло,
за да се виждаме и да си махаме един на друг
под мотото "Обичай ближния поне привидно!".
Живеем в мир, общуваме без звук,
напук на словото обидно.
Подписваме живота си и чакаме печат.
Красиви са стените ни небесно сини.
© Калоян Кънев All rights reserved.