Apr 14, 2012, 6:45 PM

Една тиха ласка 

  Poetry » Other
399 0 0

Една тиха ласка

 

Една тиха ласка като песен

над мен надвесе се като ден.

Като море от думи вълшебни

тя поиска да бъде с мен.

 

Тази ласка ме поведе

към булеварда шумен на деня.

Като река забързана, безцелна,

деня в мен побра.

 

С думи слънчеви ми заговори,

като птица бяла литна с мен.

Чудни фигури над мен направи,

като огърлица мислите ми нареди.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??