Mar 23, 2021, 2:05 AM

Едничката Любов 

  Poetry
206 0 4

Живеем за едничката Любов!
Приятели, за нея си живеем!
Тревичка е в живота ни суров
и птичка е, която медно пее.

Променя ни към много по-добро
и в мъките дори ни съхранява.
В дилемите, в житейското тегло,
красива, любовта се извисява.

Успява да прощава от сърце,
когато изневяра я попари.
Понякога изглежда демоде.
Дори не подлежи на коментари.

Наглеждай я... Отново е сама...
Като че ли това я натъжава...
Когато ни докосне Любовта,
надеждата в душите побеждава!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??