Mar 15, 2019, 11:37 AM

Едно... и две... и... болка до безкрай 

  Poetry » Love
413 0 2

Мило мое момиче, болиш.
Ти си моята половина,
а не пожела да полетиш...
В клетката стоиш си мърцина -
нещастните любови броиш...
Истинската обич я има,
но затворена само болиш...

© Красимир All rights reserved.

Не идвай вече във съня ми!
Поиска да ме няма. Е, хайде тръгвай си! Върви!
Във ада сме сега. Броим: едно... и две... и три...
... забравяме, че с тебе вчера сме били.
Нали това от мен поиска? ...
  407 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря
  • За кое от двете да кажа дума? Явно са свързани от.... неразиране. Сами по себе са много силни, много хубави. Но заедно, сякаш всеки говори за нещо свое, нещо различно... не знам. Моля авторите да не се обиждат.
Random works
: ??:??