15.03.2019 г., 11:37 ч.

Едно... и две... и... болка до безкрай 

  Поезия » Любовна
412 0 2

Мило мое момиче, болиш.
Ти си моята половина,
а не пожела да полетиш...
В клетката стоиш си мърцина -
нещастните любови броиш...
Истинската обич я има,
но затворена само болиш...

© Красимир Всички права запазени

Не идвай вече във съня ми!
Поиска да ме няма. Е, хайде тръгвай си! Върви!
Във ада сме сега. Броим: едно... и две... и три...
... забравяме, че с тебе вчера сме били.
Нали това от мен поиска? ...
  407 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • За кое от двете да кажа дума? Явно са свързани от.... неразиране. Сами по себе са много силни, много хубави. Но заедно, сякаш всеки говори за нещо свое, нещо различно... не знам. Моля авторите да не се обиждат.
Предложения
: ??:??