May 27, 2008, 10:52 AM

Едно приятелство загина 

  Poetry » Other
562 0 2
 

22.05.2008

 

„Здравей" - „Довиждане" и толкоз.

Едно приятелство изтля.

Остана бледият ти образ

да ме преследва след това.

 

Подкрепа - нож в гърба и... край.

Едно приятелство загина.

Обещания - лъжи безкрай

останаха, когато си замина.

 

Какво пък толкова - върви си!

Приятели безброй аз имам по света.

Но кажеш ли ми някой ден: „Върни се",

ще постъпя както ти с мен сега...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??