Jan 19, 2008, 6:54 PM

Едно сърце 

  Poetry » Love
604 0 8

Има едно нещо, за което мечтая аз,

има едни очи и едни думи, които искам да видя и чуя в този час,

има едно сърце, което обичам с толкова страст,

има един човек, който искам да си върна пак до мене...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??