Mar 24, 2022, 12:44 PM

***** 

  Poetry » Phylosophy
205 0 0

Нощ някак различна.

Кървави облаци, здрач.

Саблен вятър – студен.

Вода, огледало, небе.

Стъпки- самотни пътеки.

Болка, студ, в очите сълза.

Крачки брои в пясъка всяка вълна.

Гора, бездна, после безкрайни поля спират дъха.

Пръсти докосват небесната черна тъма.

Бързи стъпки в избуяла трева, звук моторен и светлина…

Шепот познат, спаси любовта.

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??