Oct 21, 2009, 10:54 PM

Ефект или дефект е любовта?! 

  Poetry » Love
552 0 0

Ефект или дефект е любовта?!
Въпрос загадъчен и толкова неясен,
зададен с въпросителна и удивителна,
по своему изкусен и своеобразен.
Допирателна имаме една,
пресичаща пътищата ни в точка,
задача с повишена трудност е това,
дай ми малко време и отсрочка.
Бреговете два се сливат магично,
неизвестното става известно,
погледите срещат се сладострастно,
чувствата бушуват безжалостно.
Докоснаха се нашите светове,
Сляха се в един – общ.
Преодолей страха си на малко дете,
оттук нататък светът за нас ще бъде всеобщ.
С отстранен дефект, 
но с безграничен ефект.
За любовта вече да не копнеем,
а да се впуснем в море от любов, да я изживеем.
В огън и пламък да се потопим,
заедно в страстта да изгорим.
Да се гмурнем дълбоко в царството на светлината,
... напук на всичките дефекти във душата.

© Лорита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??