Dec 14, 2007, 10:43 AM

Ех, когато... 

  Poetry » Love
994 0 40

 

 

                               

                                      Когато ме погледнеш...

               в най-чистата вода се къпя,

               най-нежни чувства ме обливат,

               към теб пристъпвам и от обич тръпна...

 

               Когато ме докоснеш...

               крило на птица прошумява,

               полъх нежен във косите ми се рее,

               копнежно ме помилва и тихо отминава...

 

               Когато ме целунеш...

               красиво цвете разцъфтява,

               капчици роса отпиваш с нежност,

               като сълза в очите си ме приютяваш...

 

 

 

 

 

 

 

                               

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??