Oct 25, 2012, 3:36 PM

Ех, любов! 

  Poetry » Phylosophy
511 0 5
Ех, любов! Без тебе е безвремие,
безцелно преминават дните...
И болестта на нашето съвремие
незабелязано краде мечтите.
 
Погълнати от стрес и от умора,
едно “обичам те” не казваме на ден.
В живота на съвременните хора
за любовта забравихме съвсем.
 
В стремежа за богатство и за слава
поставихме душата си във клетка.
Животът взема за това, което дава...
а любовта отнема пак за наша сметка.
 
Накрая ще се потопим във вечността,
ще се сбогуваме със слава и имоти.
Едва тогава ще признаем лудостта,
че сме живели като пълни идиоти!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??