Jul 6, 2014, 9:39 PM

Ех, море, море 

  Poetry » Other
393 0 0

Ех, море, море.

Днес пак съм при теб.

Гледам те колко си красиво,

със сините вълни, с чайките,

с вятъра който така нежно ме докосва.

Ех, море, море.

Усмихнат съм, с усмивката която ти ми подари.

Гледам те, и си мечтая.

Дали ще намеря жената,

която ще е толкова красива, колкото си ти.

Дали ще бъде като вятъра,

който така нежно ме докосва.

Дали ще ме дари с любовта.

Ех, море, море.

Тръгвам си сега.

Тръгвам си с усмивката, която ти ми подари.

Не те оставям само.

Оставям те с децата, които ги правиш така щастливи.

Ех, море, море.

Колко много те обича моето сърце.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??