на Джейни...с обич.
Нежни мисли, пеперудени,
върху
миглите трептят.
Във вълшебен сън родени,
искат те
да полетят.
Изящни, бели пеперуди
в танц красив
кръжат.
Носят радост
и надежда
на Джейни от съня.
Копнежни мисли, влюбени -
кристални капчици
роса,
с утрото
се раждат
на Джейни във стиха.
© Магдалена Костадинова All rights reserved.