Sep 25, 2009, 9:49 PM

Ехо 

  Poetry
387 0 5

Надвиквам се със ехото.

Не ме познава то, ще го надвикам.

Ще го науча да мълчи, когато

аз говоря.

А щом си замълча,

да не отвръща.

Да се научи просто

да ме слуша...

А аз по принцип

често не говоря,

със твърде малко

казвам много думи...

И спра ли да го правя,

ще повторя -

така ще го отуча да не спори...

С мене ехото.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??