Feb 12, 2010, 2:55 PM

Ей, помогнете, любовта замръзна... 

  Poetry » Love
644 0 2

Ей, помогнете, любовта замръзна
в това студено, ветровито време...
Стоя си аз сега, стоя и зъзна
и няма те, и няма те до мене...

Ей, помогнете, любовта е бледна,
от студ не мърда, може да припадне...
тя иска си я ласката поредна,
та да се стопли, после да нападне...

Ей, помогнете, любовта е бебе,
което иска много нежни грижи...
На всички ни тя много е потребна,
тя Слънце е и тя живота движи...

 

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??