Mar 12, 2021, 4:02 PM

Ей сега 

  Poetry
447 8 12

Ей сега ще погледна напред!

Ей сега ще погледна нагоре!

Само дай ми частичка небе!

Дръж очите си тихо затворени.

Дай ми само минутка от теб

Но минутка, която си струва.

Не мисли за "преди" и за "след".

А живей в най-прекрасната лудост.

Ей сега ще погледна напред.

Ще направя и план за годините.

Ще си взема за Рая билет,

а през Ада ще мина транзитно.

Ще намигам на всяка лъжа

и на глас сам- сама ще се смея.

В дните ти, като мисъл кръжа.

Уловиш ли ме... ставам идея.

Ти ми казваш да гледам напред.

Но гласът ти звучи отвисоко.

Ставам птица. И идвам до теб.

Ставам път.

Ти бъди ми посока.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??