Feb 11, 2018, 10:38 AM  

Ежедневие 

  Poetry
367 1 4

И сега, на бавни обороти,

пия всеки ден на малки глътки,

блудкави, солени и безвкусни.

 

Няма вече никакви отломки,

сам сама останах в тази пустош,

да сдобрявам вятъра с вълните.

 

Пак и пак се гмуркам да потъна,

ала океанът не приема,

видимо претъпкан с вехтории.

 

Ако ви потрябвам, знайте, тук съм –

нито под водата, ни на суша.

Може пък да срещна златна рибка.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??