Feb 4, 2021, 11:15 AM

Ежедневие 

  Poetry » Other
555 0 3

Дишайки сякаш се давя,

дробовете ми се пълнят с вина.

Стъпвам по бръшлян и жарава,

потъвам, не усещам земя.

Живот – сериал за провала,

биография по-тънка от коприна.

Не вадя глава от чувала,

изолиран в самоделна витрина.

Сърце покрито със сажди,

обгорено лично от мен.

За любов вече не ми се обажда,

този пропит със страх дунапрен.

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??