4.02.2021 г., 11:15 ч.

Ежедневие 

  Поезия » Друга
557 0 3

Дишайки сякаш се давя,

дробовете ми се пълнят с вина.

Стъпвам по бръшлян и жарава,

потъвам, не усещам земя.

Живот – сериал за провала,

биография по-тънка от коприна.

Не вадя глава от чувала,

изолиран в самоделна витрина.

Сърце покрито със сажди,

обгорено лично от мен.

За любов вече не ми се обажда,

този пропит със страх дунапрен.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??