Dec 2, 2008, 1:32 PM

Ела 

  Poetry
406 0 1
ЕЛА


Наточих вино с дъх на роса.
Ела! За пир във нощта -
ще те даря с безброй чудеса.
Ела в моя дом с любовта!


Звъни тук невидима лира.
Сенките ни танцуват със здрача.
Нека мигът да не спира!
Тъжна нощта остава да плаче.


Играем в танц до насита –
в сърцата ни свирят щурците.
С чаши от нас не отпити,
ще литнем, ще спим сред звездите.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??