Jan 20, 2011, 4:27 PM

Ела ми! 

  Poetry » Love
648 0 0

Ела ми!

(по Ксения Григорова)

Заспивам. Умират зениците.
Усмихвам се странно тревожно...
В съня ми ела, нежна птицо,
в най-сладкия сън, в Невъзможното...

Уморен съм... Не искам да прося...
Тези градски презрели трамваи!
Изтощен съм от трудни въпроси...
Искам другаде... Ако ще във Австралия!

Ако ще и на чукча в иглуто!
Ако ще и на кактус във трън!
Бия SMS, да е чуто:
- Ела ми в най-сладкия сън!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??