Aug 24, 2010, 7:36 PM

Ела при мен, по дяволите! 

  Poetry » Love
814 0 6

.....

Ела при мен, а после си върви,
щом искаш!

Ела, хвани лицето ми с длани
и опри челото си в моето.
Доближи се колкото се може повече,
за да усетя ангелския ти дъх.

Затвори очи, а аз ще затворя своите.
Ела по-близо, за да усетя сърцето ти.
Затвори очи и си помисли,
че светът е единствено наш.


Наведи глава и ме целуни истински.
Целуни ме страстно, жадно, дори грубо.
Целуни ме пак. И пак!
Целуни ме хиляди пъти.

Зарови пръсти в косата ми с две ръце.
Дишай дълбоко, за да усещам ангелския ти дъх.

Прегърни ме много, много силно.
Целуни косата ми и не спирай да ме прегръщаш.
И нека да е така, че да усещам сърцето ти.

Позволи ми да бъда себе си
и продължавай да ме обожаваш такава.
... Както аз обожавам теб.

Ела при мен, по дяволите, сега,
а после... после, моля ти се, ост
ани!

© Ли Николаевна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??