Dec 25, 2013, 3:17 PM

Елхичка 

  Poetry » For kids
2155 0 2

Хей, елхичке зелена

с бяла, снежна премена,

кой вълшебник незнаен

тук постави те тайно?

Кой с играчки закичи

твойте чудни бодлички?

А, отгоре на върха

сложи коледна звезда,

да блести и да огрява

щом дядо Коледа минава

тук пред детската градина,

да се спре, да не отмине.

И подаръци чудесни

посред глъч и детски песни

да даде той на децата,

най-добрите на земята.

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красив коледен стих,сътворен с много любов
    и даряващ весело празнично настроение!
    ПОЗДРАВИ!
  • Благодаря, Септ! Нека е честита и на теб и весело посрещане на новата година!
Random works
: ??:??