Nov 16, 2008, 8:18 PM

Еманципация 

  Poetry » Humour
632 0 0

 

Еманципация

 

Той каза: "Хубава е!"
Тя каза: "Той е интересен!"
Дали е куртуазия това,
или Купидонска песен?

 

Той я обожаваше
най-вече със очите,
а тя го "виждаше"
предимно със ушите.

 

Да си обичана
или да обичаш?
Да се развиваш
или във клетви да се вричаш?

 

Да си желана
или да си почитана?
Дано си мъдра,
свободна да избираш!

 

16.11.2008 г.

© Маранди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??