Jul 26, 2019, 1:54 AM

Енигма 

  Poetry
158 0 3

ЕНИГМА

 

Животе, когато си тръгнем,
заключи вратите на дома ми,
изтрий стъпките ни стръмни,
в различни посоки тръгнали.

 

Така ти казах в болката си,
но дали наистина го исках,
знаех ли колко дълбоки са
чувствата и как се отписват?

 

Знаех ли, че няма да стигнат,
годините ни от Бог отредени,
защото любовта ни е енигма
и ще премине земните предели?

 

25 07 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??