Apr 11, 2018, 3:28 PM  

Епитафия 

  Poetry » Humour
311 0 0

 

Рози. Много рози и цветя.

Ковчег от тъмен, вносен абанос.

Приятели с помръкнали лица

надигат чаши за последен тост.

 

Лежа си аз и само наблюдавам

и хвърлям по едно око към тях.

Приятели, това ли заслужавам?

Да пиете без мен това е грях!

 

Попитайте и попа ще ви каже,

„мъртвецът тъй ще стане на вампир!

Сложете му бутилката, и даже

мезе сложете да почива в мир!

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??