May 20, 2007, 3:44 PM

Епитафия 

  Poetry
778 0 2
 

        За доброто сърце с ранима душа

        този свят безумен е малък,

        само то посреща достойно смъртта,

        без капка престорена жалост.

        И когато запяха ангели в хор,

        и на земния път дойде края,

        намери то своя вечен покой

        в най-дивното кътче на рая...

© Илонка Денчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??