* * *
- Боже, каква хубавица...
(споделях с приятел в кафето)
- Гледай бе... Като жрица е!
Господарка на битието...
А бе, к'во става - идва насам,
и как се носи - като газела е...
малее всичко ще дам,
само да каже и... душата ми взела е!...
Приятелят стана - намести стола:
-Може да седнете тука госпожо,
стилно облечена, а... виждах я гола,
да мисля за друго не можех...
Усмихна се весело - мила дама,
седна при нас - поръча си кОла,
прие нормално тази покана,
а аз... все виждах я... гола!
Викам си: Малееее, к'ви сме мъжете,
всичко в главата ни - пари и секс,
а то за какво ли си мисли момЕто
докато пие... кОла на екс?
-Благодаря момчета - приятно ми беше -
стана и тръгна - люшна бедра,
ако беше останала какво ли щеше
да роди фантазията в мойта глава?...
Гледах как тръгва и сякаш умирам,
върви и се гъне , като дива река
направо ми идеше да я... аплодирам,
но....
Трудно се пляска с... едната ръка... :))))
* * *
© Валентин Желязков All rights reserved.