Jan 18, 2007, 6:14 PM

есен 

  Poetry
567 0 2
Студено е. И птиците умряха.
А клоните навяват тъжна песен.
Светът като че задочно поувяхна,
моя есен,моя есен.

Отвори вратата,налей ми вино
с дъх на колендро, жарава.
Какво ли в този свят остава,
когато есента отмине?

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??